84. Ünnepi Könyvhét Szolnokon is!

84. Ünnepi Könyvhét, Szolnok

A 84. Ünnepi Könyvhét szolnoki rendezvényei június 6. és 10. között zajlanak a város több pontján. A rendezvénysorozatot Dr. Nemes András, önkormányzati képviselő nyitja meg június 6-án a Kossuth téren felállított színpadon. Köszöntőt mond Turczi István költő.

A pontos helyszín: Szolnok, Kossuth tér, 15 óra

A rendezvény idejére már megjelenő gyermek- és ifjúsági könyvek listáját olvasva szembetalálkozhatunk Aknay Tibor – Tündéranna című meseregényével is.
Az író a Szolnokon megrendezésre kerülő Ünnepi Könyvhét során, valamint Budapesten, a Vörösmarty téren megrendezésre kerülő könyvhéten is dedikálja műveinek legújabb remekét.

A könyvet részletesebben is megismerhetik a kedves érdeklődők a budapesti könyvhét alkalmával 2013.06.07-én, pénteken, 16:30-tól 17:00 óráig, a Vörösmarty szobornál lévő pódiumon kerül bemutatásra Aknay Tibor, Borsódy Eszter illusztrátor, Szutor Ágnes és Bán Magda, az Ünnepi Könyvhét főszervezője által.

A KRÁTER Műhely Egyesület Ünnepi Könyvhéttel kapcsolatos dedikálói listájáról és pódiumszerepléseiről ide kattintva kaphat bővebb tájékoztatást.

Minden vélemény számít!