Kedves Barátaim!

Elnézésetek kérem a személytelen körlevélért, de hála Istennek olyan sokan vagytok !

Talán még nem az utolsó utáni pillanatban kérem: a szj.adótok *1%*-áról kérlek, kérlek, rendelkezzetek a *Kráter Műhely Egyesület* (és Könyvkiadó), mint közhasznú civil szervezet javára. *Adószámunk: 19667348-2-13 *

Súlyos évet zártunk, melyet nemcsak férjem, Turcsány Péter, a Kráter néhai elnökének a két és fél éve történt elvesztése nehezített, hanem az immár hírhedtté vált Könyvbazár Kft. (a multimilliárdos Matyi Dezső-féle Alexandra könyvesbolt-hálózat) bedöntése is, ami a Kráternek 12,5 millió forint kifizetetlen tartozást jelentett és jelent a mai napig (de javában folyik már a büntetőeljárás Matyi Dezső ellen, s én bizakodva remélem, hogy az igazság nemcsak valahol a távoli magasságokban létezik, hanem megadatik nekünk itt a Földön is.

Örömmel írom le, hogy költséghatékonyságunk mércéjének – szinte az abnormalitás határait súroló – megemelésével sikerült túlélnünk ezt a nehéz időszakot. A lassan 30 éves Kráter név  ,,méltó (lesz) régi, nagy híréhez”. Idén már két könyvet jelentettünk meg, és Húsvétig még további két könyv lát majd napvilágot. Ezzel párhuzamosan pályázatot adtunk be első világháborús erdélyi emlékhelyek és sírok felkutatására, rendbetételére és megkoszorúzására. Folyamatosan szállítjuk a felelősségteljes gondolkodásra serkentő könyveinket szerte a Kárpát-koszorú területére (2017-ben 2 364 920 Ft összegben 1980 db könyvet adományoztunk 11 szervezetnek; de irodáink összevonása miatt számítógépet és lapmonitort [3-3 db] is tudtunk adni pl. kárpátaljai kicsi falvak iskoláinak), főleg a szórványban élő magyar egyházi, oktatási-nevelési, közösségi stb. szervezeteknek (különös tekintettel az óvodáskorúakra).

No, de nem is szaporítom a szót, hiszen honlapunkon (www.krater.hu) minderről részletes betekintést nyerhetsz. Kérlek szépen, támogass a személyi jövedelemadód 1 %-val bennünket!

Szeretetteljes üdvözlettel: Szutor Ágnes elnök
Kráter Műhely Egyesület és Könyvkiadó
H-2013 Pomáz, Búzavirág u. 2.Tel./fax: **36-26/328-491; vagy: **36-20/91-53-234
www.krater.hu

A rendelkezés könnyű és gyors lehetőségei röviden:

– elektronikusan, boríték nélkül, ügyfélkapu-regisztrációval az ESZJA oldalán keresztül;

– a kitöltött „Egysza” lapot vagy az alábbi nyomtatható nyilatkozatot,lezárt, adóazonosítóval, névvel és címmel ellátott borítékban
a) postai úton a NAV bármelyik kirendeltségének címezve, vagy
b) bármelyik NAVfiókban személyesen beadva

– felajánlás az ügyfélkapun keresztül:
https://eszja.nav.gov.hu/ – nyomtatható, postázható nyilatkozat:
http://krater.hu/wp-content/uploads/2015/05/SZJA-1-szazalek-nyilatkozat-minta.jpg

Minden vélemény számít!