48478069_1_644x461_wass-albert-jonnek-adjatok-vissza-a-hegyeimet-gyor-_rev002
Wass Albert - Jönnek! -- Adjátok vissza a hegyeimet!

Wass Albert – Jönnek! — Adjátok vissza a hegyeimet!

880 Ft3300 Ft

két regény, mp3 hangoskönyv

Choose An Option...
Termékleírás

A két regény témája: Erdély visszacsatolása Magyarországhoz (1940) és Erdély elszakítása Magyarországtól (1946). Meghitt olvasmány a történelmi regényeket és a magas szintű szépirodalmat kedvelőknek egyaránt.

Régi hibákba vissza ne essetek. Szorítsátok egymás kezét még jobban, mint eddig, s ne fussatok külön-külön kis célotok után, mert nincsen út más, csak egyetlenegy, s ezen mindenki egyért, egy mindenkiért. Eszetekben tartsátok a parancsolatot, ahogy azt súlyos idők vallani tanították:

“Szeretsd a Te néped, nemzeted, jobban, mint önmagadat, s rajta kívül más isteneid ne legyenek. Tiszteld otthonodat s a földet, melyen élsz, hogy maradékaid is hosszú életet élhessenek rajta!”

Ha ezt megtartod, Szenvedések Népe: áldjon meg Téged az Úr és őrizzen meg Téged. Világosítsa meg az Úr az ő orcáját terajtad és adjon tenéked békességet, minden időkben, úgy legyen.
Mert mondom Néked: a történelem kereke gyakorta fordul, és néha jót fordul és néha rosszat. Az marad meg rajta csupán, ki igazsággal jár s keményen markol.

A hangoskönyvet Szoboszlai Éva olvassa fel.

További információk

Könyv formátuma

Ebook (letölthető), Keménykötésű, Puhakötésű, MP3 Hangoskönyv (CD)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Wass Albert – Jönnek! — Adjátok vissza a hegyeimet!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.